Mbledhja e Përgjithshme e Anëtarëve 2019 dhe shkëmbimi i përvojës me Barbara Artmann, CEO Künzli Schuhe mbi prodhimin e këpucëve në Shqipëri.

 

2 maj 2019 (19h) në Hotel Blume në Baden

Gruppenbild GV 2019

Kryesia e shoqatës me ambasadorin Ilir Gjoni dhe Barbara Artmann, Künzli Schuhe

Në Kuadër të Mbledhjes së Përgjithshme të Anëtarëve 2019, ju ftojmë në një shkëmbim me Barbara Artmann, Poseduese dhe Drejtuese e Fabrikës Künzli Schuhe (Këpucët Künzli). Kompania Zvicerjane me traditë zhvendosi para një viti prodhimin e saj në Shqipëri. Si një nga Kompanitë e para nga Zvicra, Künzli Schuhe prodhon në Shqipëri – një hap jo i përditshëm. Zonja Artmann do të na tregojë për përvojën e saj si një nga Investoret e para në Shqipëri si dhe për progresin e Fabrikës Künzli.

Artikull nga albinfo.ch

  • Data: E Enjte, 2. Mai 2019
  • Organizimi me Barbara Artmann: Ora 19:00
    Mbledhja e Përgjithshme e Anëtarëve: Ora 20:00
  • Vendndodhja: Atrium-Hotel Restaurant Blume, Kurplatz 4, 5400 Baden
    (7 Minuta ecje nga Bahnhof Baden; Nisja Zürich HB: Ora 18:36)

Dokumente

Flyer (PDF)
Protokoll (PDF)
Raporti i vitit 2018 (PDF)