Që nga 18 tetor Zvicra ka një ambasador të ri në Shqipëri. Z. Adrian Maîtreparaqiti letrat kredenciale tek Presidenti Ilir Meta.

Adrian Maîitre është ambasadori i 8-të rezident në Shqipëri që nga 1992. Para këtij emërimi Ambasadori Maître ishte Zv. Drejtor i Bashkëpunimit me Europën Lindore dhe Azinë Qendrore pranë Ministrisë së Punëve të Jashtme të Zvicrës.

Njoftimi i ministrisë