• Kuvendi i Shoqatës 2012

  30 mars 2012 (19.45 h) në Wil/SG në Hotel Schwanen, Obere Bahnhofstrasse 21 Protokoll (pdf, gjermanisht) Mysafirët nderi: ambasador Mehmet Elezi, Këshilltar Prof. Dr. Bernd Schips, Felix Baumgartner nga bashkia e qytetit Wil, referentët Cliff […]

   
 • Kuvendi i Shoqatës 2010

  Kuvendi i Shoqatës 2010

  7 prill 2010 (19.15 h) në Wil/SG në Hotel Schwanen, Obere Bahnhofstrasse 21 Protokoll (pdf, gjermanisht) Prospekt (pdf) Mysafiri nderi: ambasador Mehmet Elezi. Referat: arkitekt Niko Nikolla: “Upcylcing i Rivierës së Shqipërisë”.  

   
 • Kuvendi i Shoqatës 2009

  11 mars 2009 në Wil/SG në Hotel Schwanen, Obere Bahnhofstrasse 21 Protokoll (pdf, gjermanisht) Referat: Babara Hausammann – Turizmi malësor në Alpet e veriut Guida turistike i shtegtimit nga Christian Zindel dhe Barbara Hausamann