11 mars 2009 në Wil/SG në Hotel Schwanen, Obere Bahnhofstrasse 21
Protokoll (pdf, gjermanisht)

Referat: Babara Hausammann – Turizmi malësor në Alpet e veriut

Guida turistike i shtegtimit nga Christian Zindel dhe Barbara Hausamann