30 mars 2012 (19.45 h) në Wil/SG në Hotel Schwanen, Obere Bahnhofstrasse 21
Protokoll (pdf, gjermanisht)

Mysafirët nderi: ambasador Mehmet Elezi, Këshilltar Prof. Dr. Bernd Schips, Felix Baumgartner nga bashkia e qytetit Wil, referentët Cliff Hammer (Seco) dhe Daniel Grob (Meierpartner Architekten).

Referatë

  • Daniel Grob: projektë të resorteve turistike në Shqipëri
  • Projektë të SECO në Sqhipëri