Kuvendi i Shoqatës 2009

11 mars 2009 në Wil/SG në Hotel Schwanen, Obere Bahnhofstrasse 21 Protokoll (pdf, gjermanisht) Referat: Babara Hausammann – Turizmi malësor në Alpet e veriut Guida turistike i shtegtimit nga Christian Zindel dhe Barbara Hausamann