Intervista: Linja e re ajrore Edelweiss nga Cyrihu për në Tiranë

Në muajin Prill kompania Edelweiss Air do të sjellë një linjë direkte midis Cyrihut dhe Tiranës. Andreas Meier përgjegjës komunikacioni i kompanisë ajrore, në bisedë me ne per të rejat që ofrohen.