17 mars 2016 (19.15 h) në Wil/SG në Stadtsaal (Alleesaal), Bahnhofplatz 6

protokoll (PDF)
ftesa (PDF)

artikull nga dialogplus.ch
artikull nga albinfo.ch

17. März 2016 in Wil

Zgjedhja i presidenti i ri, Lars Haefner

Program:

  • Referat: Guxim Shoshaj “Imazhi i Shqipërisë dhe turizmi”
  • Diskutim me eksperte